FNRS Springcompetitie een groot succes!

Afgelopen zondag vonden tijdens Horse Event de voorrondes van de FNRS Springcompetitie plaats. In de Springcompetitie nemen ruiters van verschillende maneges het tegen elkaar op in de klasses 40, 70 en 90 centimeter. In totaal deden dit jaar 68 ruiters van 12 verschillende ruitersportcentra mee.

Vijf deelnemers waren afkomstig van Manege de Horstlinde. Namens onze manege zijn Tess, Hannah, Sofie, Kaylee en Stephanie afgereisd naar Deurne om tijdens Horse Event hun springkunsten te vertonen aan het publiek op onze eigen Jasper en Juliëtte. Deelname aan zo’n groot evenement is natuurlijk voor zowel de ruiters als ook voor de paarden heel spannend, maar het ging super goed. De paarden voelden zich als een vis in het water en de ruiters hebben het erg goed gedaan!

Tijdens de prijsuitreiking bleek dat onze reis naar Deurne niet voor niets is geweest. Stephanie en Jasper hadden het in de S90 zo goed gedaan dat zij door zijn naar de finale. Deze vindt plaats in het voorjaar van 2015 tijdens Indoor Brabant. Stephanie, van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie! De andere vier ruiters hebben het super gedaan, maar eindigden helaas niet bij de eerste vijf van hun categorie.

Juliëtte, Jasper, alle ruiters, alle supporters en natuurlijk ook vooral Daphne, heel erg bedankt voor de fijne dag.

Lees het nieuwsbericht van de FNRS

Bekijk de foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Pompstationweg 83
7522 PG Enschede

Tel: +31(0)53 - 4336523
Fax: +31(0)53 - 4308911
E-mail: info@horstlinde.nl