Leonie helaas niet door in de FNRS Zitcompetitie

Afgelopen zondag vond bij Ruitersportcentrum Kraaij de kwartfinale van de FNRS Zitcompetitie plaats. Leonie had zich tijdens de regiofinale geplaatst voor deze kwartfinale en zou onze manege dus vertegenwoordigen.

Op pony Frits reed ze een nette proef, maar helaas is Leonie niet door naar de halve finale van de FNRS Zitcompetitie. Ze zal dus niet deelnemen aan de laatste rondes van de Zitcompetitie, die aanstaande zaterdag plaatsvinden op Horse Event.

Gelukkig zijn we op zondag wel van de partij bij de FNRS Springcompetitie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Contact

Pompstationweg 83
7522 PG Enschede

Tel: +31(0)53 - 4336523
Fax: +31(0)53 - 4308911
E-mail: info@horstlinde.nl