Ontmoet de instructeurs van De Horstlinde. Binnen ons enthousiaste, ervaren en gediplomeerde team vind je de instructeur die bij je past!

Instructeurs

Hillie Duivenkate, eigenaresse van Manege de Horstlinde in EnschedeHillie Duivenkate

Hillie is de eigenaresse van Manege de Horstlinde. Ze leidt het bedrijf al sinds 1981 en staat aan de oorsprong van de manege die het nu is. Ze volgde de ORUN-opleiding tot instructeur. Jarenlang is ze actief geweest in de samengestelde wedstrijdsport en als internationaal eventingruiter. Ze geeft voornamelijk les aan volwassen manegeruiters en ruiters met eigen paarden. Tijdens het lesgeven krijgt zij hulp van haar Dalmatiër Adrie. Hij zit altijd bij haar in de hoek.

horstlinde_daphneDaphne Waijers

Mijn naam is Daphne Waijers en Jasper is mijn paard. Ik werk fulltime op de manege, jullie zullen mij daardoor vaak tegenkomen. Naast het lesgeven doe ik ook andere werkzaamheden die op een manege moeten gebeuren. In 2003 heb ik mijn basis-instructeursdiploma behaald en in 2008 mijn kandidaat-instructeur richting dressuur. Ik geef veel groepslessen en springlessen aan zowel kinderen als volwassenen. Ook ben ik actief betrokken bij de FNRS, waaronder ook de Zitcompetitie en Springcompetitie. Tot slot ben ik FNRS en KNHS jurylid.

horstlinde_anjaAnja Timmerman

Ik ben Anja Timmerman. Ik heb twee paarden die allebei ook op de manege staan: Muchacho en Sunny. Met Muchacho doe ik vooral dressuur en springen. Sunny vindt buitenrijden ook heel leuk en is daarbij ook heel braaf. Ik geef vooral en graag les aan kinderen. Zij willen graag iets leren en zijn heel direct in hun reacties. In mijn lessen creëer ik een ontspannen sfeer. Ik vind het belangrijk dat ruiters plezier hebben in het rijden en dat ze zich op hun gemak voelen. Een eerlijke omgang met de paarden en pony’s staat bij mij voorop. Een spelletje of hindernis op zijn tijd houden de lessen voor zowel de kinderen als de pony’s lekker afwisselend. Tot slot ben ik FNRS jurylid.

Jacqueline

Volgt.

Jolanda

Volgt.

Contact

Pompstationweg 83
7522 PG Enschede

Tel: +31(0)53 - 4336523
Fax: +31(0)53 - 4308911
E-mail: info@horstlinde.nl