Ontmoet de instructeurs van De Horstlinde. Binnen ons enthousiaste, ervaren en gediplomeerde team vind je de instructeur die bij je past!

Instructeurs

Hillie Duivenkate, eigenaresse van Manege de Horstlinde in EnschedeHillie Duivenkate

Hillie is de eigenaresse van Manege de Horstlinde. Ze leidt het bedrijf al sinds 1981 en staat aan de oorsprong van de manege die het nu is. Ze volgde de ORUN-opleiding tot instructeur. Jarenlang is ze actief geweest in de samengestelde wedstrijdsport en als internationaal eventingruiter. Ze geeft voornamelijk les aan volwassen manegeruiters en ruiters met eigen paarden.

horstlinde_daphneDaphne Waijers

Mijn naam is Daphne Waijers. Ik loop al op de manege sinds 1995 en  ben sinds 2006 fulltime werkzaam op de manege. Ik heb in 2003 mijn basis instructeurs diploma gehaald en in 2008 mijn kandidaat-instructeurs diploma richting dressuur. Sinds 2013 ben ik bedrijfsleidster op dit mooie bedrijf. Dus voor de meeste zaken kun je ook bij mij terecht. Naast lesgeven ben ik ook druk bezig met het organiseren van de wedstrijden, begeleiden van stagiaires, etc. Sinds 2016  ben ik ook commandant van onze carrouselgroep, wat ik super leuk vind om te doen. Jullie zullen mij ook tegen komen bij de spring- en zitcompetitie. Hierin begeleid ik de ruiters. Ik geef ook de meeste springlessen. Naast alle werkzaamheden rij ik met mijn paard Jasper. Ik neem hem veel mee met de groepen voorop naar buiten. En we zijn actief in de wedstrijdsport. Dressuur/springen en af en toe eventing. Tot slot ben ik ook FNRS en KNHS jury.

horstlinde_anjaAnja Timmerman

Ik ben Anja Timmerman. Ik heb twee paarden die allebei ook op de manege staan: Muchacho en Sunny. Met Muchacho doe ik vooral dressuur en springen. Sunny vindt buitenrijden ook heel leuk en is daarbij ook heel braaf. Ik geef vooral en graag les aan kinderen. Zij willen graag iets leren en zijn heel direct in hun reacties. In mijn lessen creëer ik een ontspannen sfeer. Ik vind het belangrijk dat ruiters plezier hebben in het rijden en dat ze zich op hun gemak voelen. Een eerlijke omgang met de paarden en pony’s staat bij mij voorop. Een spelletje of hindernis op zijn tijd houden de lessen voor zowel de kinderen als de pony’s lekker afwisselend. Tot slot ben ik FNRS jurylid.

Jacqueline

Volgt.

Jolanda

Volgt.

Contact

Pompstationweg 83
7522 PG Enschede

Tel: +31(0)53 - 4336523
Fax: +31(0)53 - 4308911
E-mail: info@horstlinde.nl