Pensionstal in de omgeving van Hengelo

Zoek je een fijne plek voor jou en je paard in de buurt van Hengelo? Dan is Manege de Horstlinde misschien de plek die je zoekt. De locatie is bijzonder bereikbaar vanuit Hengelo en voor de paarden wordt goed gezorgd. Op Manege de Horstlinde staat jouw paard écht goed!

Op Manege de Horstlinde ben je verzekerd van de beste zorg voor je paard, goede begeleiding en uitstekende faciliteiten. De locatie is heel geschikt voor zowel de recreatieve ruiter als de sportruiter. Wanneer je kiest voor Manege de Horstlinde, dan kies je voor volpension pensionstalling op een zeer gezellige stal waar altijd wat te beleven is en er volop mogelijkheden zijn voor zowel jou als je paard.

Faciliteiten

Als pensionklant kun je gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten die Manege de Horstlinde te bieden heeft. Daaronder vallen bijvoorbeeld:

  • Twee binnenmaneges, waarvan één vrijwel continu beschikbaar
  • Een 20×60 buitenmanege en een springwei
  • De bossen tussen Enschede en Hengelo beginnen letterlijk om de hoek
  • Weides, paddocks, longeercirkel en stapmolen
  • Diverse wasplaatsen, een solarium en een eigen zadelkast

Gunstige locatie vanuit Hengelo

Manege de Horstlinde is zeer goed bereikbaar vanuit Hengelo, via zowel de Vliegveldstraat als de Enschedesestraat. Ongeacht waar in Hengelo je woont, Manege de Horstlinde is nooit ver weg.

Meer weten over pensionstalling

Lijkt Manege de Horstlinde je wel wat en ben je benieuwd wat onze pensionstal je nog meer te bieden heeft? Op de volgende pagina hebben we alle informatie verzameld over onze pensionstalling. Natuurlijk ben je altijd van harte welkom om eens langs te komen. Wil je zeker weten dat er iemand aanwezig is voor een rondleiding en om je vragen te beantwoorden? Maak dan eerst een afspraak.

» PensionstallingMeer informatie over pensionstalling

Manege de Horstlinde
Pompstationweg 83
7522 PG Enschede
Tel: 053-4336523

Contact

Pompstationweg 83
7522 PG Enschede

Tel: +31(0)53 - 4336523
Fax: +31(0)53 - 4308911
E-mail: info@horstlinde.nl