Manege

Manege de Horstlinde is een begrip in Enschede. De manege wordt al sinds 1981 geleid door de huidige eigenaresse, Hillie Duivenkate. Hillie ademt de paardensport en heeft de manege opgebouwd tot wat het nu is: een ontmoetingsplek voor iedereen met een passie voor paarden. De manege onderscheidt zich door de bijzondere aandacht voor de paarden en een gezellige en gemoedelijke sfeer. De huidige accommodatie is zeer compleet en werd grotendeels met eigen handen opgebouwd tot wat het nu is.

Paardrijlessen

Op Manege de Horstlinde kunnen ruiters van elk niveau terecht voor paardrijlessen. De manege is gevestigd op een bereikbare locatie in het buitengebied van Enschede-Noord. Wij ontvangen niet alleen veel ruiters uit Enschede, maar ook bijvoorbeeld Hengelo en Oldenzaal. De Horstlinde is een veelzijdige manege. Elke paardrijles heeft zijn eigen karakter. Of je nu een ambitieuze ruiter bent of juist een recreatieve ruiter met een voorliefde voor heerlijke buitenritten, bij ons vind je altijd de les die bij je past.
In de groepslessen is aandacht voor zowel dressuur als springen. In de zomermaanden worden regelmatig prachtige buitenritten gemaakt in de omgeving van de manege. Ook voor bijvoorbeeld een spelletje, behendigheidsoefeningen of paardenvoetbal is altijd ruimte. Naast de groepslessen bieden wij ook individuele instructie, georganiseerde buitenritten en speciale lessen zoals dressuurlessen, springlessen of carrousel-trainingen.
Lees meer…

  • Gezellige manege
  • Paardrijlessen op alle niveaus
  • Zowel individueel als in groepsverband
  • Voor kinderen (vanaf 7 jaar) en volwassenen

Managepaarden

Op Manege de Horstlinde vind je veel verschillende soorten paarden en pony’s: verschillende rassen, hoogtes, karakters en graden van africhting. Er is dus altijd een paard dat bij je past!
Lees meer…

Prijslijst

Op de manege kun je terecht voor privé- of groepslessen in verschillende disciplines van de paardensport, maar ook voor buitenritten. Ben je benieuwd wat dat kost? Bekijk de tarievenlijst.
Lees meer…