Ontmoet de instructeurs van De Horstlinde. Binnen ons enthousiaste, ervaren en gediplomeerde team vind je de instructeur die bij je past!

Instructeurs

Hillie Duivenkate

Hillie is de eigenaresse van Manege de Horstlinde. Ze leidt het bedrijf al sinds 1981 en staat aan de oorsprong van de manege die het nu is. Ze volgde de ORUN-opleiding tot instructeur. Jarenlang is ze actief geweest in de samengestelde wedstrijdsport en als internationaal eventingruiter. Ze geeft voornamelijk les aan volwassen manegeruiters en ruiters met eigen paarden.

Daphne Waijers

Mijn naam is Daphne Waijers. Ik loop al op de manege sinds 1995 en  ben sinds 2006 fulltime werkzaam op de manege. Ik heb in 2003 mijn basis instructeurs diploma gehaald en in 2008 mijn kandidaat-instructeurs diploma richting dressuur. Naast lesgeven ben ik ook druk bezig met het organiseren van de wedstrijden, begeleiden van stagiaires, etc. Sinds 2016  ben ik ook commandant van onze carrouselgroep, wat ik super leuk vind om te doen. Jullie zullen mij ook tegen komen bij de spring- en zitcompetitie. Hierin begeleid ik de ruiters. Ik geef ook de meeste springlessen. Naast alle werkzaamheden ben ik actief in de wedstrijdsport. Dressuur/springen en af en toe eventing. Tot slot ben ik ook FNRS en KNHS jury.