Op de donderdagavond ontmoeten studenten elkaar bij studentenrijvereniging Hippocampus. Een gezellige vereniging voor iedereen die van paardrijden houdt!

D.R.V. Hippocampus

Op donderdagavond is de manege de thuisbasis van studentenrijvereniging D.R.V. Hippocampus. Bij deze vereniging kunnen studenten die in het bezit zijn van een UnionCard paardrijden tegen een gereduceerd tarief. Deze sport- en cultuurkaart kun je kopen als je studeert of werkt op de Saxion Hogeschool in Enschede of aan de Universiteit Twente.

Lessen op Manege de Horstlinde

De lessen voor D.R.V. Hippocampus worden gegeven op Manege de Horstlinde, door onze gediplomeerde instructeurs. Voor de lessen wordt gewoon gebruik gemaakt van de manegepaarden en -pony’s van de manege. De lessen zijn ingedeeld naar niveau (beginner, ervaren, gevorderd) en bestaan uit ongeveer acht personen.

Proefles rijden

Heb je interesse om te komen rijden? Neem contact op met de lessencommissaris van Hippocampus. Als er plek is, kun je een proefles meerijden. Bovendien worden twee keer per jaar proeflessen gereden waarin studenten, van absolute beginner tot en met gevorderd, vrijblijvend kunnen proefrijden.

Activiteiten

D.R.V. Hippocampus organiseert elk jaar leuke activiteiten voor haar leden. Daarbij moet je denken aan bijvoorbeeld paardrij-weekenden, onderlinge wedstrijden, een dressuur- en springwedstrijd voor studentenruiters uit het hele land, videolessen, theorielessen, extra buitenritten en een kerstgala. Kortom: Hippocampus is een leuke en actieve vereniging voor studenten uit Enschede!

Website

Meer over D.R.V. Hippocampus lees je op hun website.