Activiteiten

Dagelijks zijn er diverse lessen te volgen, privé of in groepsverband en in diverse disciplines. Ook worden er regelmatig speciale lessen of buitenritten georganiseerd. Naast deze lessen en buitenritten vinden er regelmatig bijzondere activiteiten plaats. Daaronder vallen bijvoorbeeld onderlinge wedstrijden, poets- en zadellessen en de FNRS Zitcompetitie. Wil je op de hoogte worden gehouden van de activiteiten? Like dan onze Facebook-pagina!

Onderlinge wedstrijden

Manege de Horstlinde is een FNRS-manege. Bij ons is het mogelijk deel te nemen aan onderlinge wedstrijden volgens het FNRS-systeem. Daarbij kun je denken aan dressuur, springen en vaardigheid. De promotiepunten worden geregistreerd in je Ruiterpaspoort. Heb je voldoende promotiepunten gehaald in een bepaald niveau, dan kun je doorstromen. De wedstrijden zijn geschikt voor deelnemers op elk niveau.

» Lees meer

Overige activiteiten

Andere activiteiten die op de manege worden georganiseerd zijn bijvoorbeeld: onderlinge wedstrijden voor pensionklanten, een spelletjesavond, poets- en zadellessen voor beginnende ruiters en/of betrokken ouders, speciale buitenritten, de FNRS Zitcompetitie en meer.