Kijken naar de manegelessen, of bijkomen en napraten onder het genot van een hapje en drankje? Dat doe je bij De BARrage.

De BARrage

De BARrage is de gezellig en sfeervol ingerichte foyer van Manege de Horstlinde. De foyer is voor, tijdens en na de manegelessen geopend. Je bent van harte welkom om te komen napraten met je groep of te kijken naar de lessen in de kleine binnenmanege. Vanaf het terras heb je een goed zicht op de buitenmanege en springwei. Het personeel van De BARrage voorziet je graag van een hapje of drankje.

De BARrage beschikt over een groot assortiment (fris)dranken en warme dranken. Daarnaast zijn er allerlei versnaperingen verkrijgbaar, van verschillende smaken chips tot warme snacks zoals tosti’s, patat of kroketten. Ook zijn er complete warme maaltijden te bestellen, van stampotten tot Chinese maaltijden.

Denk ook eens aan de BARrage als locatie voor bijvoorbeeld feesten of partijen. De locatie is geschikt voor groepen tot 50 personen, en er zijn diverse arrangementen mogelijk die vanzelfsprekend ook gecombineerd kunnen worden met paardrijden. Voorbeelden zijn:

  • verjaardagsfeesten
  • huwelijksfeesten
  • familieparty’s
  • jubilea
  • personeelsfeesten

De BARrage wordt beheerd door Xander. Voor meer informatie kun je altijd bellen of langskomen bij de BARrage. De foyer is geopend onder de lestijden van de manege. Dit is globaal op werkdagen van drie uur ’s middag tot tien uur ’s avonds, op zaterdag van negen uur ’s ochtends tot zes uur ’s avonds en op zondag van circa tien tot één.