Pensionpaarden

Manege de Horstlinde is niet alleen een manege, maar ook een pensionstal. Een gevarieerde groep ruiters en amazones kiest ervoor hun eigen paard te stallen op onze manege. Eigenaren die dat leuk vinden, mogen hun paard ook op deze pagina plaatsen. Wil je jouw paard ook op deze pagina plaatsen? Stuur dan een paspoortje, klein stukje tekst en een leuke foto naar de webmaster.

Muchacho

Ras:KWPN Tuigpaard
Geslacht:Ruin
Kleur:Bruin
Geboren:2006
Hoogte:1.66
Eigenaar:Anja
Vaste bijrijder(s):Anouk + Marie-Claire

Muchacho is het paard van Anja. Voor de meeste mensen is het best een verrassing dat hij een Tuigpaard is, maar als je het weet dan kun je het ook wel zien. Muchacho’s vader is een KWPN Tuigpaard-hengst en zijn moeder is een Hackney! Muchacho is super lief en dol op aandacht. Brokjes weet hij altijd feilloos te vinden. Onder het zadel is hij sensibel, met dressuur erg lief en werklustig, maar met springen niet zo makkelijk. Het enthousiasme neemt soms de overhand.

Silke

Ras:Haflinger
Geslacht:Merrie
Kleur:Vos
Geboren:30-04-2012
Hoogte:ca. 1.50
Ruiter:Demi

Silke is nog een jonge pony die onder het zadel nog niet zo heel veel kent. Samen met Demi oefent ze druk met dressuur en ook met springen. Als ze dingen moeilijk vindt, gaat ze soms hard of wil ze wel eens een bokje geven. Silke is een lieve en mooie Haflinger met krullen in haar manen en staart. Ze is erg aansprekend om te zien!

Sunny

Ras:Appaloosa
Geslacht:Merrie
Kleur:Donkerbruin
Geboren:2001
Hoogte:1.60
Eigenaar:Anja

Sunny is net als Muchacho van Anja. Anja heeft haar gekocht omdat ze zo braaf is, ook in het bos. Anja heeft haar nog niet zo lang geleden gekocht. Het is de bedoeling dat Sunny ook meegaat als begeleidingspaard met buitenritten samen met Anja. Ook in de bak vindt Sunny het leuk om te werken.